Depuneri de coroane de flori la Cimitirul Eroilor din Tulcea, de Ziua Armatei

Depuneri de coroane de flori la Cimitirul Eroilor, de Ziua Armatei. FOTO CJ Tulcea

Luni, 25 octombrie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat la ceremonialul depunerii de coroane de flori la Cimitirul Eroilor, în organizarea Garnizoanei Tulcea.

„Noi, cei din administrația locală, în numele cetățenilor acestui județ, ne plecăm frunțile în semn de respect pentru toți ostașii români. Mulțumim reprezentanților Armatei Române pentru toată activitatea desfășurată de-a lungul anilor și pentru profesionalismul de care dau dovadă în îndeplinirea misiunilor. Felicitări pentru dăruirea dumneavoastră și vă urez, pe această cale, succes în toate activitățile pe care le întreprindeți. La mulți ani Armatei Române!“, a transmis cu acest prilej administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Ceremonialul militar și religios a cuprins intonarea imnului de stat, oficierea unui serviciu religios de către un sobor de preoți în frunte cu Preasfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii și depunerea de coroane și jerbe de flori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*