„DeltaMarket.ro”, magazin on-line pentru producătorii și serviciile cu specific local din județul Tulcea

„DeltaMarket.ro”, magazin on-line pentru producătorii și serviciile cu specific local din județul Tulcea

„DeltaMarket.ro” este un magazin on-line, dar și o aplicație, realizate cu fonduri europene și guvernamentale, în cadrul unui parteneriat din care fac parte Grupurile de Acțiune Locală GAL Delta Dunării, GAL Razim, GAL Dobrogea de Nord și GAL Oamenii Deltei.

Magazinul on-line și aplicația au fost create pentru a promova produsele tradiționale și a serviciilor cu specific local din Tulcea și pentru a facilita vânzarea pe Internet a acestora. Site-ul și aplicația „DeltaMarket.ro” le oferă turiștilor români și străini, posibilitatea achiziționării on-line, a produselor tradiționale și serviciilor, direct de la prestatorii din județul Tulcea.

Zeci de producători și prestatori din județul Tulcea și-au înscris deja produsele și serviciile pe site-tul „DeltaMarket.ro”. Între aceștia, se numără producătorii de vinuri, de legume-fructe, de carne, miere, decorațiuni și accesorii realizate din papură, dar și ansambluri tradiționale, pictori, meșteri populari, realizatori de mobilier de grădină, croitori, agricultori, fermieri, proprietari de agropensiuni și organizatori de excursii turistice în Delta Dunării.

Producătorii locali și prestatorii de servicii din teritoriile GAL-urilor din arealul ITI Delta Dunării sunt încurajați să își înregistreze produsele și serviciile pe site-ul „DeltaMarket.ro”, fiind sprijiniți astfel să își vândă produsele și pe Internet.

Magazinul on-line și aplicația „DeltaMarket.ro” reprezintă un sprijin, atât pentru agenții economici din județul Tulcea, cât și pentru românii din țară interesați să achiziționeze, chiar și de acasă, produse tradiționale și servicii locale.

„DeltaMarket.ro” este un produs realizat în cadrul proiectului „Cooperare pentru promovarea produselor si serviciilor cu specific local din teritoriile GAL” și are scopul de a susține și încuraja producătorii locali, prin crearea unor instrumente de promovare și valorificare a produselor cu specific local din teritoriile GAL-urilor partenere.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală PNDR 2014 – 2020, Programul LEADER.

Turiștii sunt invitați să redescopere Dobrogea și Delta Dunării, să se cazeze în agropensiuni și să aprecieze suvenirurile realizate de meșterii populari și gustul produselor locale, muzica și dansurile tradiționale.

„DeltaMarket.ro”, magazin on-line pentru producătorii și serviciile cu specific local din județul Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*