De ziua lor, copiii se pot juca de-a pompierii și pot cunoaște pompieri adevărați

Concursuri pompierești pentru copii. FOTO ISU Delta Tulcea

De Ziua Copiilor, toate subunitățile ISU Delta Tulcea își vor deschide porțile pentru a le arăta micuților ce înseamnă meseria de pompier.

Cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a copilului, între orele 10:00 – 14:00 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” Tulcea organizează la sediile subunităților ziua porților deschise, în care cei mici vor participa la activități interactive și la demonstrații prezentate de salvatori. Ei vor vedea accesoriile de intervenție ale pompierilor, se vor plimba cu o autospecială și vor avea ocazia să devină pompieri pentru câteva minute, atunci când vor proba echipamentul de protecție specific și vor refula apă la țintă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*