De Florii, peste 200 de polițiști tulceni au fost la datorie în întreg județul

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

De Sărbătoarea Floriilor, polițiștii tulceni au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, au intervenit la 59 de evenimente și au constatat 9 infracțiuni.

Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă. În această perioadă, poliţiştii tulceni au intervenit la 59 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgență 112, fiind constatate 9 infracţiuni, dintre care 5 de natură judiciară și 4 la regimul circulației rutiere.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 53 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite şi 7 la alte acte normative, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de 26.000 lei. Totodată au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*