Daruri pentru micuții internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea au adus punguțe pline cu dulciuri copiilor internați în Secția de Pediatrie

Copiii aflați în spitalul tulcean, internați în secția de Pediatrie, au primit, miercuri, vizita reprezentanților Consiliului Județean Tulcea, care au adus punguțe pline cu dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Este un gest făcut anual de reprezentanții Consiliului Județean pentru copiii internați în spitalul județean (unitate sanitară aflată, de șapte ani, în administrarea CJ Tulcea).

„Ne bucurăm să aducem un zâmbet pe chipurile micuților internați în spital. Sunt momente grele pentru ei și pentru părinți, astfel că sperăm că surpriza noastră le-a adus măcar o mică bucurie pe ziua de astăzi“, spune Dumitru Mergeani, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

Amintim faptul că săptămâna trecută, reprezentanții administrației județene au ajuns în mai multe sate din Delta Dunării, acolo unde au oferit mici daruri din partea lui Moș Nicolae pentru preșcolarii și școlarii care învață în școlile din această zonă a județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*