Daruri de la Moș Nicolae pentru 500 de copii din Delta Dunării

Daruri pentru copiii din Delta Dunării

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a vizitat miercuri, școlile și grădinițele din mai multe localități ale Deltei Dunării, pentru a le duce celor mici daruri din partea lui Moș Nicolae, acțiune care a devenit o tradiție la începutul fiecărei luni decembrie.

În total, peste 500 de copii care învață la unitățile școlare din Maliuc, Crișan și Sulina au primit pungi din partea lui Moș Nicolae, prin intermediul echipei Consiliului Județean Tulcea. Președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu s-a oprit la școlile din cele trei localități deltaice, pentru fiecare dintre elevi fiind pregătită câte o tradițională pungă cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae.

“Ca în fiecare an, mergem în anumite localități din județ, pentru a aduce astfel de daruri pentru cei mici. Am schimbat mereu traseul astfel încât, până la finalul mandatului, să ajungem în toate comunele din județul Tulcea. De această dată, ne-am aflat pentru al doilea an în Delta Dunării și am ales localități de pe brațul Sulina, după ce, anul trecut, am ajuns în zona Chilia Veche. Copiii au fost extrem de bucuroși de cadouri, fapt care nu poate decât să ne bucure și pe noi“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*