Daniel Ilușcă invită autoritățile, localnicii și agenții economici la o dezbatere privind Delta Dunării

Ilusca Daniel, Corina Martin si Decebal Făgădău. FOTO Ovidiu Oprea

La începutul săptămânii viitoare, la Tulcea se va ține o dezbatere publică  inițiată de Asociația Patronatului din Turism Delta Dunării, Federația Organizațiilor Producătorilor de Pește din Delta Dunării și Asociația Delta a Armatorilor și Operatorilor Portuari și Fluviali Tulcea. Mai exact, pe 3 octombrie, la ora 12.00, locuitori ai Deltei, agenţi economici și  oficialităţi, sunt așteptați în sala Mihail Kogălniceanu, lângă Primăria Tulcea, pe strada Păcii nr.20

În cadrul discuției se vor atinge problemele din zona Rezervației Biosferei Delta Dunării legate de turism, pescuit şi celelalte activităţi economice din acest areal dar şi despre modul în care se poate proteja în mod real Delta Dunării prin intermediul locuitorilor săi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*