Cursuri de prim-ajutor la Penitenciarul Tulcea

Cursuri de prim-ajutor la Penitenciarul Tulcea. FOTO Penitenciarul Tulcea

În zilele de 27 și 28 martie, în baza colaborării dintre Penitenciarul Tulcea și  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta  Tulcea, se  desfășoară Proiectul „S.O.S.- Învață primul ajutor ” în cadrul căruia deținutii interesati vor beneficia de instruire teoretică și practică privind acordarea primului ajutor în caz de urgență.

“Cunoașterea regulilor generale de acțiune în caz de urgență, însusirea unor deprinderi  practice pentru acordarea corectă a primului ajutor și nu în ultimul rând dezvoltarea sentimentului solidarității umane față de cei aflați in suferință constituie principalele obiective vizate în cadrul activității.

Personalul de reintegrare socială din cadrul Penitenciarului Tulcea va  asigura informarea deținuților pe parcursul lunilor următoare, inclusiv prin utilizarea televiziunii cu circuit închis, astfel încât informațiile transmise de specialiștii din cadrul I.S.U. să fie diseminate la nivelul întregului efectiv custodiat” – Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*