Cu tot cu avertismentul polițiștilor, șoferii de camioane, microbuze și autobuze de pe raza județului Tulcea au fost prinși pe picior greșit

Polițiștii au oprit mai mulți participați la trafic, pentru verificări. FOTO IPJ Tulcea

În cadrul acțiunii Truck and Bus din cursul zilei de 24 iulie, polițiștii tulceni au verificat peste 115 de autovehicule destinate transportului public de persoane și transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În perioada 22 – 28 iulie Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

În cadrul acțiunii, în data de 24 iulie, polițiștii tulceni au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.415 lei, au reținut 5 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua pe tot parcursul acestei săptămâni, vizând în continuare reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*