Crimă sângeroasă în noaptea de Revelion într-o gospodărie din satul Turda

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat aproape a fost decapitat cu toporul în noaptea de Revelion în urma unui scandal izbucnit între două persoane într-o locuință din localitatea Turda din județul Tulcea.

În dimineața zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 2.00 , polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, în cursul nopții, a avut loc un conflict spontan într-o locuință din localitatea Turda. Ajunși la locul solicitării, polițiștii au constatat că o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani prezenta mai multe lovituri de topor, un echipaj medical constatând decesul victimei.

Din primele cercetări a reieșit că între victimă și agresor a existat un conflict, iar victima a fost lovită de mai multe ori cu un topor în zona capului, în urma cărora, acesta aproape a fost desprins de trup.

Potrivit martorilor, victima aflată în stare avansată de ebrietate a intrat peste cel ce a comis crima în casă.

Agresorul a fost reținut pentru audieri, iar cercetările au fost preluate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, urmând a se stabili cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*