Crimă sângeroasă în noaptea de Revelion într-o gospodărie din satul Turda

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat aproape a fost decapitat cu toporul în noaptea de Revelion în urma unui scandal izbucnit între două persoane într-o locuință din localitatea Turda din județul Tulcea.

În dimineața zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 2.00 , polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, în cursul nopții, a avut loc un conflict spontan într-o locuință din localitatea Turda. Ajunși la locul solicitării, polițiștii au constatat că o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani prezenta mai multe lovituri de topor, un echipaj medical constatând decesul victimei.

Din primele cercetări a reieșit că între victimă și agresor a existat un conflict, iar victima a fost lovită de mai multe ori cu un topor în zona capului, în urma cărora, acesta aproape a fost desprins de trup.

Potrivit martorilor, victima aflată în stare avansată de ebrietate a intrat peste cel ce a comis crima în casă.

Agresorul a fost reținut pentru audieri, iar cercetările au fost preluate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, urmând a se stabili cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*