Copil rănit de un glonț rătăcit, în cursul unei urmăriri făcute de polițiștii tulceni

Mașină de poliție

Un copil de 13 ani a fost rănit sâmbătă, 11 decembrie, de un glonț rătăcit, tras de un polițist tulcean în timp ce urmărea un șofer ce nu oprise la semnalul regulamentar al unui echipaj de la Rutieră, pe raza localității Turcoaia. De asemenea, și bărbatul urmărit a fost rănit la un picior.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județeană Tulcea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Tulcea, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu pe raza localității Turcoaia, ar fi oprit în trafic un conducător auto care nu deținea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic.

„Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei. De asemenea, în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică”, au transmis sursele citate.

A fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale celor două persoane.

Din cercetări, a reieșit ca bărbatul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis. De asemenea, sâmbătă, la momentul opririi în trafic, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*