Copil în stare gravă la spital, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri, în zona carierei de piatră din Malcoci, Tulcea

Copil în stare gravă la spital, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri, în zona carierei de piatră din Malcoci

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină, vineri seară, în zona carierei de piatră din localitatea Malcoci, după ce un băiat de 13 ani, în timp ce se juca cu alți doi copii, ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru alpinism și un echipaj SAJ tip C.

„Victima, în vârstă de 13 ani, căzut de la aproximativ 10 metri, a fost recuperată rapid de către salvatori și predată echipajului SAJ în stare de inconștiență. Aceasta, a fost preluat de către elicopterul SMURD Constanța, venit în sprijin”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea. În urma incidentului, copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Copil în stare gravă la spital, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri, în zona carierei de piatră din Malcoci

Cercetările structurilor abilitate continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*