Copil de șapte ani din Tulcea, găsit mort în cuva unei mașini de spălat

Mașină de poliție

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce un copil în vârstă de numai șapte ani, din Tulcea, a fost găsit mort în cuva unei mașini de spălat.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din municipiul Tulcea au fost sesizați, marți seară, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 7 ani a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.

„Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului unde a constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul acestuia”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că incidentul s-a petrecut la domiciliul copilului, iar apelul la 112 a fost făcut chiar de către unul dintre părinți.

Trupul micuțului a fost depus la morgă și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale pentru stabilirea circumstanțelor decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. De asemenea, polițiștii au informat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilul Tulcea privind incidentul, pentru dispunerea măsurilor legale conform competențelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*