Copil de 5 ani dat dispărut, găsit de poliţiştii tulceni la o tonetă de înghețată

Copil de opt ani din Tulcea dat dispărut și căutat cu poliția, găsit la joacă. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au fost solicitați să intervină vineri seară, printr-un apel la 112, după ce un copil în vârstă de 5 ani, din Tulcea, fusese dat dispărut de la domiciliu.

Potrivit polițiștilor, copilul a dispărut în jurul orei 17.30, din fața blocului în care locuiește, unde se afla sub supravegherea bunicii. Imediat după primirea sesizării, semnalmentele micuțului au fost comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică.

„În urma activităților de căutare desfășurate de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră și efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în jurul orelor 20.00, minorul în vârstă de 5 ani a fost identificat pe strada Unirii, din municipiul Tulcea, în fața unui tonomat de înghețată”, spun reprezentanții IPJ Tulcea.

Polițiștii precizează că micuțul nu prezenta urme de violență și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni. El a fost dus acasă și predat familiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*