Copil de 11 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa în fugă o stradă din orașul tulcean Babadag

Copil de 11 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa în fugă o stradă din orașul tulcean Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Un copil în vârstă de 11 ani a fost rănit joi, 3 iunie, după ce a acroșat de un autoturism în timp ce încerca să traverseze în fugă o stradă din orașul Babadag.

Potrivit IPJ Tulcea, în cursul zilei de joi, 3 iunie, polițiștii din Babadag au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, după ce un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, din București, a lovit un pieton, un băiat de 11 ani, din Babadag, care se angajase în traversarea străzii. Copilul alerga pe trotuar, iar apoi a vrut să traverseze strada în fugă. În urma accidentului a rezultat rănirea băiatului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal și în continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*