Constănțean cu permisul suspendat, prins la volan în stare de ebrietate pe o stradă din Tulcea

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat marți, 29 iunie, un bărbat de 50 de ani, din comuna constănțeană Cogealac, în timp ce conducea un autoturism pe strada Războieni, fiind sub influența alcoolului cu o valoare de 1,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto figura cu dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Tulcea în vederea întocmirii documentelor de constatare, timp în care acesta a distrus un geam de la intrarea în clădire.

În cauză, polițiștii au întocmit și un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și distrugere.

Față de bărbatul de 50 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 30 iunie, să fie înaintat instanței de judecată cu propunere corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*