Consiliul Județean Tulcea susține KINOdiseea în turneu

Consilierii județeni au aprobat acordul de co-finanțare pentru proiectul KINOdiseea în turneu. FOTO: CJ Tulcea

Consilierii județeni tulceni au aprobat în ședința ordinară din această lună acordul de co-finanțare în vederea realizării și desfășurării proiectului „KINOdiseea on the road” (KINOdiseea în turneu). Este vorba despre o co-finanțarea din bugetul județului Tulcea, în valoare de 22.500 de lei, în cazul în care proiectul/ programul cultural care face obiectul acordului este declarat câștigător în cadrul „apelului de finanțare 1 Investiția I5, PNRR”.

În cadrul proiectului „KINOdiseea on the road” (KINOdiseea în turneu), Asociația Culturală Metropolis își propune organizarea unor activități culturale pentru copii, public tânăr și familii. Mai exact, este vorba despre șase proiecții de film în aer liber în Babadag, șase proiecții de film în aer liber la Sulina, două piese de teatru în Babadag, o piesă de teatru pentru copiii din Sulina, trei ateliere de educație cinematografică pentru copiii și tinerii din Babadag, un atelier de educație cinematografică la Sulina, două live eco performance.

Acest proiect își propune să reducă decalajul de acces la cultură între zonele rurale și cele urbane mari prin finanțarea de proiecte culturale în localitățile cu mai puțin de 50.000 de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*