Consiliul Județean Tulcea susține Cupa Internațională Danube Delta de karate kyokushin de la Babadag

La Babadag au început, astăzi, întrecerile Cupei Internaționale Danube Delta de karate kyokushin. FOTO: CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat sâmbătă, 10 iunie, la deschiderea oficială a Danube Delta Cup International, competiție de karate kyokushin organizată în Babadag de clubul sportiv Nippon Budo Sport. 

Cupa Danube Delta International reunește peste 350 de sportivi, de la 27 de cluburi, din patru țări diferite: România, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria, și va avea loc în sala de sport a orașului Babadag.

„Ineditul acestei competiții este acela că vom avea și kumite pe echipe, pe lângă cel individual, aceasta fiind pentru prima dată când se organizează în România astfel de probe“, a declarat sensei Nicolaie Pănuță, președintele clubului Nippon Budo Sport.

Competiția este considerată unul dintre cele mai importante evenimente sportive din zonă și este cofinanțată de Consiliul Județean Tulcea, în baza Legii nr. 350/2005.

„Pentru noi, Consiliul Județean Tulcea, este o onoare să venim în sprijinul unor echipe care au făcut performanță, iar sportivii lui Nicolaie Pănuță au venit acasă de fiecare dată «blindați» de premii. Mai mult, este important să menționăm faptul că acest sport, karate kyokushin, este unul complet și dezvoltă atât corpul, cât și mintea. Noi avem anual posibilitatea de a acorda finanțări în baza Legii nr. 350/2005, iar de fiecare dată Nippon Budo a reușit să acceseze fonduri și să organizeze, iată, de nouă ani, această cupă“, a transmis și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*