Consiliul Județean Tulcea premiază cei mai buni sportivi și antrenori tulceni

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Prima ediție a Galei Sportului Tulcean va avea loc joi, 15 decembrie, începând cu ora 11.00, la sala de spectacole a Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea. În total, 62 de sportivi și 17 antrenori tulceni vor fi premiați în cadrul Galei organizate în premieră de Consiliul Județean Tulcea.

Evenimentul se dorește a deveni o tradiție a județului Tulcea, organizată în semn de respect și apreciere pentru performanțele sportive din această zonă a țării. Vor fi premiați cinci sportivi care au participat la competiții de nivel mondial, 13 sportivi tulceni care au câștigat, în acest an, titluri de nivel european și internațional și 44 de sportivi tulceni care au obținut medalii la competițiile naționale din anul 2022.

Printre cei mai buni sportivi tulceni se numără Cătălin Chirilă, „băiatul de aur“ din Sarichioi, campion mondial la caiac-canoe, Vlad Uncu și Irina Gheorghiță, vicecampioni mondiali la karate kyokushin, Amalia Țugui, campioană națională la kickbox, Amalia Niță, campioană europeană la box, Alin Șavlovschi, campion la atletism, Albert Pănuță, campion european la karate kyokushin.

„În sport, Tulcea s-a remarcat în acest an cu rezultate notabile, iar Consiliul Județean Tulcea va sprijini și va premia sportivii tulceni care au obținut performanțe deosebite. Am fost, sunt și voi rămâne un admirator și un susținător al sportului, așa cum am menționat de fiecare dată când am vorbit despre construcția noii Săli Polivalente. Felicit toți părinții care își îndrumă copiii către activitățile sportive și apreciez munca celor care stau în spatele sportivilor – antrenori sau profesori. Vă sunt aproape, Consiliul Județean Tulcea este lângă sportul tulcean, vă susțin și aș vrea să vă văd cât mai mulți implicați în sportul local“, spune președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*