Consiliul Județean Tulcea caută să obțină finanțare pentru un proiect destinat zonei turistice Sarichioi

Cetatea Enisala. FOTO Cătălin Schipor

Unitatea Administrativ Teritorială Județul Tulcea – Consiliul Județean Tulcea, în calitate de autoritate solicitantă, face demersuri în vederea elaborării și depunerii proiectului „Creare infrastructură de agrement în zona turistică Sarichioi”.

Acestea sunt necesare pentru obținerea finanțării prin mecanismul Investiţiilor Teritoriale Integrate în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, Prioritatea de investiții 7.1.

Conform procedurii de depunere, autoritatea solicitantă trebuie să demonstreze că investiţia propusă beneficiază de susţinerea entităţilor economice implicate în dezvoltarea locală (structuri asociative, reprezentanţi ai societăţii civile, mediul de afaceri, etc) din cadrul unității administrativ – teritoriale de implementare, respectiv: UAT Comuna Sarichioi.

Agenții economici care își desfășoară activitatea pe raza UAT Comuna Sarichioi (interesați de investiția previzionată) sunt rugați să transmită un e-mail la adresa office@cjtulcea.ro pentru a-și exprima susținerea în vederea realizării investiției „Creare infrastructură de agrement în zona turistică Sarichioi”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*