Consiliul Județean Tulcea a majorat suma necesară demarării proiectului de renovare a clădirii Spitalului de Boli Contagioase Tulcea

Cele două unități sanitare vor fi reabilitate termic. FOTO CJ Tulcea

Consilierii județeni au aprobat în ședința ordinară din această lună modificarea Hotărârii Consiliului Județean Tulcea nr. 10/2018 privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect și a acordului de parteneriat pentru realizarea în comun a obiectivului „Eficientizarea energetică a clădirii Spital Boli Contagioase Tulcea”.

Modificările vizează majorarea cheltuielilor neeligibile ale proiectului cu suma de 229.908 lei (inclusiv TVA) la suma de 7.066.403,39 lei (inclusiv TVA). Necesitatea modificării este dată de încadrarea unor dotări aferente spălătoriei și oficii bucătărie în categoria cheltuielilor neeligibile, astfel încât să poată fi aprobată Cererea de finanțare depusă prin Programul Operațional Regional.

Prin hotărâre a fost aprobată contribuția proprie în proiect din bugetul Unității Administrativ-Teritoriale Județul Tulcea, în sumă de 7.279.753,39 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 213.350,00 lei (inclusiv TVA), reprezentând cofinanțarea proiectului „Eficientizarea energetică a clădirii – Spital Boli Contagioase Tulcea”.

De asemenea, a fost modificată și Hotărârea Consiliului Județean Tulcea nr. 11/2018 privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect și a acordului de parteneriat pentru realizarea în comun a obiectivului „Eficientizarea energetică a clădirii – Spital TBC Tulcea”. Astfel, a fost aprobată contribuția proprie în proiect din bugetul Unității Administrativ-Teritoriale Județul Tulcea, în sumă de 9.649.801,77 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în c

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*