Consiliul Județean Tulcea a început, cu ajutorul Crucii Roșii, distribuirea de măști de protecție gratuite în municipiu

Măștile de protecție gratuite au fost distribuite de voluntarii Crucii Roșii. FOTO CJ Tulcea

Voluntarii Crucii Roșii Tulcea au început distribuirea către tulcenii din municipiu care locuiesc la case, măști de protecție achiziționate de Consiliul Județean Tulcea. Pentru cei care locuiesc la bloc, acestea vor ajunge prin asociațiile de locatari. În localitățile din județ, acestea vor fi distribuite prin comitetul de situații de urgență din fiecare localitate.

Aproximativ 60.000 de plicuri în care au fost ambalate măștile de protecție au fost pregătite tot de către voluntarii Crucii Roșii Tulcea

„Mulțumesc voluntarilor Crucii Roșii Tulcea, tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 23 de ani, mulțumesc celor de la Biblioteca Județeană Panait Cerna și viceprimarului municipiului Tulcea, Andaluzia Luca, tuturor celor implicați, pentru sprijin și pentru exemplul dat. Într-un timp foarte scurt, au pregătit plicurile pentru livrare cu 60 000 de măști pentru municipiu“, a transmis Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*