Consiliul Județean prezintă stadiul lucrărilor în cadrul proiectului privind construcția Sălii Polivalente din Tulcea

Lucrări la Sala Polivalentă din Tulcea

Consiliul Județean prezintă stadiul lucrărilor în cadrul proiectului privind construcția Sălii Polivalente din municipiul Tulcea.

Astfel, la momentul actual, se lucrează la următoarele etape:

Lucrările la placa de la subsol 1, sectorul central, sunt în plină desfășurare, punând bazele pentru ceea ce va fi un teren principal de competiții și un teren de antrenament situat în subsol. Acest aspect va permite desfășurarea simultană a două activități sportive distincte, contribuind la versatilitatea sălii.

De asemenea, se lucrează intens la placa de peste parter, inclusiv zona denumită “peluza 1”, asigurându-se astfel stabilitatea și durabilitatea întregii structuri.

Eforturile sunt concentrate pe armarea stâlpilor și grinzilor de la nivelul etajului, precum și pe armarea, cofrarea și betonarea gradenelor, creând astfel bazele pentru tribune.

„Noua Sală Polivalentă va fi o clădire modernă și multifuncțională, care să servească atât sportului de performanță, cât și comunității locale. Cu un teren principal de competiții și un teren de antrenament în subsol, dotată cu o parcare subterană și tribune cu o capacitate de aproape 4.500 de spectatori, această sală va reprezenta un hub sportiv esențial pentru Tulcea.

Așa cum am mai spus, această sală reprezintă un angajament ferm pentru dezvoltarea sportului în Tulcea și pentru viitorul generațiilor de sportivi talentați“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*