Consiliul Executiv Național al PMP se întâlnește la Tulcea. Este așteptat și președintele de onoare, Traian Băsescu

Sigla Particului Mișcarea Populară

Partidul Mișcarea Populară se reunește vineri pe 3 august în Consiliul Executiv Naţional. Ședința va avea loc în sala „Toma Caragiu“ a Hotelului Delta din Tulcea.

La eveniment vor fi prezenți toți membrii Biroului Executiv de la București: Eugen Tomac – Președinte, Emil Marius Pașcan – Președinte executiv, Dorel Constantin Onaca – Secretar General, Rizia Tudorache – Secretar General Adj., Romulus Lucian Iaru – Secretar General Adj. De asemenea, este așteptat să participe și Traian Băsescu, președintele de onoare al partidului.

Reprezentanții PMP Tulcea au precizat că înainte de ședință se vor face declarații de presă, de interes public, urmând ca ședința să se desfășoare doar între membrii partidului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*