Consilierii locali din Tulcea, convocați într-o ședință extraordinară pe 14 august. Aleșii dezbat modernizarea sistemului de iluminat public și Regulamentul pentru comerțul stradal

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Constantin Hogea a convocat Consiliul Local pentru o ședință extraordinară cu două puncte pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru proiectul “MODERNIZAREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TULCEA” şi a indicatorilor tehnico-economici.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului local pentru desfăşurarea activităţii de comerţ stradal în municipiul Tulcea, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr.145/29.06.2017.

Ședința de Consiliu Local a fost programată pentru marți, 14 august, începând cu ora 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*