Consilierii locali ai municipiului Tulcea se întrunesc în ședință extraordinară pentru a decide suplimentarea posturilor din administrația publică locală

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Constantin Hogea a convocat de îndată întrunirea Consiliului Local Municipal Tulcea, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind un singur proiect de hotărâre, inițiat de către edil. 

Ședința extraordinară este programată pentru data de 11 noiembrie, ora 15.00 și are loc în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Tulcea. Proiectul de pe ordinea de zi este următorul:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea organigramei şi statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Tulcea şi ale structurilor fără personalitate juridică subordonate Consiliului Local al Municipiului Tulcea, aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 201 din 27.09.2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*