Consilierii locali ai municipiului Tulcea, convocați, vineri, în ședință extraordinară

Sediul Primăriei și Consiliului Local Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali ai municipiului Tulcea au fost convocați, vineri, 6 noiembrie, în ședință extraordinară, prima din noul mandat, în cadrul căreia se vor alege și viceprimarii orașului.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței, convocate de la ora 14.00, se fală cinci proiecte de hotărâre, toate inițiate de primarul Ștefan Ilie:

  1. Proiect de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului Tulcea;
  2. Proiect de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului Tulcea;
  3. Proiect  de  hotărâre rectificarea  bugetului  de  venituri  și  cheltuieli  al  Municipiului Tulcea pe anul 2020;
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea organigramei și statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Tulcea şi ale structurilor fără personalitate  juridică  subordonate  Consiliului  Local  al  Municipiului  Tulcea,  aprobate  prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 260/19.12.2019;
  5. Proiect de hotărâre privind asumarea protocolului de  predare-primire  a imobilului Grădina de Vară Dacia din Tulcea, Județul Tulcea, str. Isaccei nr. 16, a terenului și a bunurilor mobile aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*