Consilierii locali ai municipiului Tulcea, convocați, luni, în ședință extraordinară

Ședință a Consiliului Local Tulcea. FOTO Paul Alexe

Consiliul local al municipiului Tulcea a fost convocat luni, 28 decembrie, într-o ședință extraordinară, urmând, între altele, să fie stabilite taxele și impozitele locale pentru anul 2021.

Primarul Tulcei, Ștefan Ilie, a convocat Consiliul Local al Municipiului Tulcea, în ședință extraordinară pentru data de 28 decembrie, ora 13.00, ce va avea loc în sala de ședințe a Primăriei, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru validarea modificărilor efectuate prin Dispoziția Primarului Municipiului Tulcea nr. 1475/22.12.2020 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Tulcea pe anul 2020;
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 230/17.12.2020 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021;
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 254/19.12.2019, privind majorarea impozitului pe clădiri pentru clădirea cu destinația de moară, situată în municipiul Tulcea, str. Isaccei, nr. 59, proprietatea societății Deltapan S.A., ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*