Conflict între concubini, oprit de jandarmii tulceni

O femeie  din municipiul Tulcea a solicitat sprijinul jandarmilor după ce a avut un conflict cu concubinul ei.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, ieri, 14 februarie 2024, în jurul orei 06.30, o femeie a solicitat prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sprijinul jandarmilor tulceni, reclamând un conflict cu concubinul ei.

“Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat reclamanta, o femeie în vârstă de 21 de ani, care a declarat că a avut un conflict cu concubinul ei, care a lovit-o cu pumnii și picioarele. De asemenea, ea a precizat faptul că a ripostat, zgârâindu-l pe bărbat în zona gâtului.

Întrebat de jandarmi, concubinul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a declarat că au petrecut împreună cu familia ziua de naștere a concubinei, iar dimineața a izbucnit un conflict între cei doi. Pe fondul geloziei, femeia a luat o sticlă spartă și, după cum a declarat bărbatul, l-a zgârâiat în zona gâtului și i-a provocat o rană la un deget” – Jandarmeria Tulcea.

Femeia a fost supusă unui chestionar de evaluare a riscului, astfel că a fost întocmit un ordin de protecție provizoriu împotriva concubinului său.

De asemenea, având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*