Conducerea Consiliului Județean Tulcea s-a întâlnit cu fermierii tulceni

Conducerea Consiliului Județean Tulcea s-a întâlnit cu fermierii tulceni. FOTO: CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat vineri, 10 februarie, alături administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, la întâlnirea județeană cu fermierii concesionari, eveniment organizat de Agenția Domeniilor Statului.

La întâlnirea de lucru organizată începând cu ora 11.00 la sala de ședințe a Consiliului Județean Tulcea au mai participat George Sava, director al Agenției Domeniilor Statului, Eugen Ion, președintele Asociației Comunelor din România, filiala Tulcea, prefectul județului, Alexandru Dan Munteanu, Mirela Furtună, deputat în Parlamentul României, directorul INCDDD, Marian Tudor, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor tulcene cu atribuții în domeniu.

„O comunicare interactivă este de bun augur, iar eu cred că astăzi se vor lămuri o bună parte din problematicile pe care concesionarii le vor ridica. De asemenea, sunt convins că dumneavoastră îi puteți informa, astăzi, cu privire la noutățile legislative apărute în domeniu și cu siguranță veți reuși să lămuriți o gamă largă de situații apărute. Susțin importanța acestor discuții cu fermierii, mai ales în contextul în care avem în sală oameni care au pregătire în domeniu. Sper ca ședința de astăzi să fie un succes și ca toți factorii implicați să fie mulțumiți că au plecat de aici cu răspunsuri concrete despre cum ar trebui să funcționeze relația dintre agentul economic și instituția statului“, a transmis, în deschiderea ședinței, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*