Conducător auto cercetat penal pentru conducerea sub influența alcoolului, în Murighiol

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat vineri, 02 iunie, pe strada Eternității din Murighiol, un bărbat în vârstă de 37 de ani care conducea un autoturism, fiind ulterior cercetat penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Tulcea, în timpul exercitării atribuțiilor lor de serviciu, agenții de poliție au oprit autovehiculul și l-au supus conducătorului auto testului cu aparatul etilotest. Rezultatul testului a indicat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind limita legală admisă. Imediat după aceasta, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice, în conformitate cu procedurile legale.

Polițiștii continuă investigațiile în cadrul dosarului penal constituit pe numele conducătorului auto, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*