Concursul „Poveste de Paște“ și-a desemnat câștigătorii

Concursul „Poveste de Paște“ și-a desemnat câștigătorii. FOTO CJ Tulcea

Sala „Dobrogea” a Consiliului Județean Tulcea a găzduit vineri, 15 aprilie, festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a doua ediții a concursului „Poveste de Paște“, eveniment organizat pentru a marca cea mai mare sărbătoare a creștinătății.

În total, peste 300 de lucrări au fost înscrise în concursul lansat la sfârșitul lunii trecute.

„Am primit foarte multe lucrări impresionante și în acest an și țin să vă felicit pe toți pentru talentul de care dați dovadă. Mă bucur să regăsesc printre lucrările înscrise la ediția din acest an picturi extraordinar de frumoase realizate de copiii din Casimcea, machete realizate de tinerii de la centrul Pelican din municipiul Tulcea, tablouri superbe realizate de copiii din Babadag, lucrări deosebite realizate de copiii din Jijila, care se înscriu de fiecare dată la competițiile organizate de noi. Am primit frumoase lucrări și de la copiii și tinerii din Măcin și Greci, care ne-au impresionat prin iscusința lor și prin munca deosebită depusă pentru a realiza aceste adevărate piese de artă înscrise în concurs“, a transmis, în cadrul festivității, administratorul public al Județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Câștigătorii concursului

  • Marele Premiu: Apetrii Giulia, 13 ani, Școala Gimnazială Casimcea;
  • Locul I: Răzvan Gioadă, 13 ani, Școala Gimnazială Casimcea;
  • Locul II: Miruna Maria Anicăi, 13 ani, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“;
  • Locul III: Liliana Alecu, 51 ani, Bibliotecar Jijila;
  • Mențiune: David Mihai Bulgaru, 8 ani, Școala „Gheorghe Banea“ Măcin;
  • Mențiune: Mihai Delia, 7 ani, Școala Gimnazială Jijila;
  • Premiu special: Denisa Nicoleta Răpan, 14 ani, Palatul Copiilor / Clubul Copiilor Babadag, Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân“ Babadag;
  • Premiu special: Florin Lucian Marin, 22 ani, Centrul „Pelican“ Tulcea;
  • Premiu de originalitate: Leonard Nicușor Dima, 14 ani, Centrul „Pelican“ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*