Concursul „Dobrogea, pământ românesc“, a treia ediție

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Judeţean Tulcea celebrează cei 145 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă România prin organizarea ediției a III-a a concursului „Dobrogea, pământ românesc“.

Concursul se adresează tuturor elevilor din județul Tulcea, indiferent de vârstă. Concurenții vor trebui să realizeze o lucrare care să respecte tema dată, modul de exprimare fiind liber. Astfel, vor fi acceptate în concurs: picturi/ desene, machete, poezii/cântece, compuneri/eseuri, toate acestea fiind o exprimare artistică a momentului istoric 14 noiembrie 1878 sau evoluția Dobrogei de-a lungul timpului.
Lucrările vor fi înscrise în concurs exclusiv pe e-mailul comunicare.cjtulcea@yahoo.com, până la data de 10 noiembrie 2023, precizându-se numele copilului și vârsta, numele părintelui/ tutorelui legal și numărul de telefon.

În situaţia în care, la înscrierea lucrării în concurs, nu se primeşte o confirmare de primire pe e-mail, concurenții sunt rugați să contactaţi Serviciul Comunicare, Relaţii Externe, Anticorupţie şi Promovarea Judeţului la numărul de telefon 0240 502208.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*