CONCURS Tulcea NEWS te invită la o piesă cu actori-vedetă! Câștigă cinci invitații duble la piesa “Chirița în Carnaval”, la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea

Afișul piesei "Chirița în Carnaval" la Teatrul Jean Bart din Tulcea
Afișul piesei "Chirița în Carnaval" la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Publicația “Tulcea NEWS” susține cultura de calitate din Tulcea, așa că avem o nouă surpriză pentru cititorii noștri. De această dată, însă, celebrăm mai mulți actori cunoscuți care se reunesc pe scena teatrului “Jean Bart” din Tulcea.

Piesa “Chirița în Carnaval” este o adaptare după Vasile Alecsandri, semnată de Marius Bodochi. Pe scenă, urcă marți, 6 februarie, începând cu ora 19.00 actorii: Rodica Popescu-Bitănescu, Anca Sigartău și Marius Bodochi. Muzica Live este interpretată de cantautoarea de jazz Manuela Cara.

“Tulcea NEWS” pune la bătaie 5 (cinci) invitații duble pentru acest spectacol.

Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 februarie, după ora 18.00.

Afișul piesei "Chirița în Carnaval" la Teatrul Jean Bart din Tulcea
Afișul piesei “Chirița în Carnaval” la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*