#CONCURS Tulcea NEWS te invită la film! Câștigă trei invitații duble la pelicula “Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar”

Afișul filmului "Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar"
Afișul filmului "Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar"

Povestea lui Pablo Escobar – cunoscututl traficant de droguri din anii ’80, prin ochii unei jurnaliste care l-a iubit. Javier Bardem, Penelope Cruz și Peter Skaarsgard sunt protagoniștii acestui film care spune povestea adevărată relației dintre cei doi. Așa se poate rezuma pelicula pe care ai șansa să o vezi zilele acestea la Cityplex Tulcea.

Tulcea NEWS” susține cultura, așa că te invităm din nou la film. Ai 3 invitații duble pentru “Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar” care rulează în această perioadă Cityplex situat la etajul 2 al Coral Plaza Mall Tulcea. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați marți, 19 iunie, după amiază și vor putea să vadă filmul “Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar” oricând în următoarea săptămână, în limita locurilor disponibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*