#CONCURS Tulcea NEWS te invită la film! Câștigă trei invitații duble la “Jurassic World” la Cityplex Tulcea

Afișul filmului "Jurassic World". FOTO Coral Plaza Mall
Afișul filmului "Jurassic World". FOTO Coral Plaza Mall

Ce ai zice de o după-amiază la film? Și nu vorbim de orice peliculă, ci noul “Jurassic World” – filmul care continuă franciza de succes a anilor ’90. Dacă dinozaurii-vedetă sunt pe gustul tău, atunci nu poți să ratezi invitația Tulcea NEWS.

Tulcea NEWS pune la bătaie 3 invitații duble pentru pelicula “Jurassic World” care rulează în această perioadă Cityplex situat la etajul 2 al Coral Plaza Mall Tulcea. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați luni, 11 iunie, după ora 18.00 și vor putea să vadă filmul “Jurassic World” oricând în următoarea săptămână, în limita locurilor disponibile.

Povestea “Jurassic World: Un Regat în Ruină”

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă.

Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*