#CONCURS Hai la Film Tulcea NEWS. Câștigă una dintre cele 3 invitații duble la pelicula “Spionul care mi-a dat papucii”

Afiș "Spionul care mi-a dat papucii"
Afiș "Spionul care mi-a dat papucii"

Nici filmele cu spioni nu mai sunt ce au fost. Asta ar putea spune cei care s-au distrat la pelicula “Spionul care mi-a dat papucii”. Iar dacă din rețeta acestei comedii fac parte și Mila Kunis sau o serie de urmăriri spectaculoase prin Amsterdam și Budapesta, deja sună tentant, nu?

“Tulcea NEWS” – cea mai citită publicație exclusiv online din Tulcea – pune la bătaie 3 invitații duble la filmul săptămânii de la Cityplex, cu sprijinul Coral Plaza Mall.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 23 august.

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*