#CONCURS Hai la film cu “Tulcea NEWS”. Câștigă trei invitații duble la cea mai nouă peliculă cu Tom Cruise – “Misiune Imposibilă”

Afișul filmului "Misiune Imposibilă"
Afișul filmului "Misiune Imposibilă"

Seria filmelor “Misiune Imposibilă” nu este nici pe departe la final. Tom Cruise joacă, din această săptămână în “Misiune: Imposibilă. Declinul”. Pelicula, a cărei acțiune are loc în Paris dar și în alte locații mai exotice, ne aduce un Tom Cruise mai curajos ca oricând.

Tulcea NEWS pune la bătaie 3 invitații duble pentru acest film, alături de Coral Plaza Mall. Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 3 august.

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*