#CONCURS Câștigă trei invitații duble la spectacolul “Dragobetele sărută fetele”, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Ansamblul Baladele Deltei

O seară folclorică românească, sub genericul “Dragobetele sărută fetele”, organizată de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea are loc în ultimul weekend din această lună. Spectacolul este programat pe data de 24 februarie, de la ora 17.30, la Teatrul “Jean Bart”.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 20 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Dragobetele sărută fetele” este o seară folclorică românească organizată de Ansamblul Artistic Profesionist “Baladele Deltei” din Tulcea. Astfel, pe scena Teatrului “Jean Bart” vor urcav dansatorii și orchestra Ansamblului “Baladele Deltei”, alături de soliștii vocali Georgeta Nichifor, Laura Feraru, Laura Mocăniță și Costel Atanasof. De asemenea, vor evolua Ansamblul Folcloric “Dorulețul”, Grupul “Cantus Libera” și Nicolae Datcu, invitat special. În cadrul acestui spectacol va fi prezentat și tabloul coregrafic ”Călușul dobrogean. Călușul dunărean”. Coregrafia acestuia a fost realizată de Theodor Vasilescu, Marin Barbu și Ștefan Coman, iar conducerea muzicală este asigurată de Aurelian Croitoru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*