#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa “Șase lecții de dans în șase săptămâni” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Secvență din spectacolul "Șase lecții de dans în șase săptămâni". FOTO Teatrul de Artă București

O comedie cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans, este programată la sfârșitul acestei luni la Tulcea. Piesa de teatru “Șase lecții de dans în șase săptămâni” poate fi vizionată pe data de 29 ianuarie, de la ora 19, la Teatrul Jean Bart.

Tulcea NEWS te invită la teatru și oferă 3 invitații duble pentru acest spectacol.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 29 ianuarie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 17 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe Michael Minetti. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agresează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul lecțiilor de dans, Lily şi Michael – amândoi, cu mult umor, temperament şi sensibilitate – ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.

Premiera absolută a piesei „Six Dance Lessons in Six Weeks” a avut loc la Geffen Playhouse, în Los Angeles, apoi spectacolul s-a mutat pe Broadway. Între timp, s-a jucat cu succes în peste 24 de ţări. Richard Alfieri – scriitor, dramaturg, scenarist și actor american, a câştigat de două ori premiul Writers Guild Award şi a fost nominalizat pentru Emmy Award.

Din distribuție fac parte actorii Victoria Cociaș, binecunoscută publicului iubitor de teatru și film, din producțiile “Maria Callas – La Divina” (unul din rolurile sale sclipitoare, care i-a adus nenumărate premii), “Hotel de lux”, “E pericoloso sporgersi”, “Crucea de piatră”, “Asfalt tango”, “Faimosul paparazzo” și George Constantinescu, fondatorul Teatrului de Artă București, actor cu peste 25 de roluri în teatru și 10 roluri în film, câștigător a nu mai puțin de trei premii pentru Cel mai bun actor, la festivaluri naționale de teatru. În film, cele mai recente producții în care poate fi văzut sunt “Dezertorul” și “Apostolul Bologa” la TVR, și comedia “6,9 grade pe scara Richter”, a regizorului Nae Caranfil.

Traducerea, regia și costumele îi aparțin Laviniei Jemna Oltenau. Scenografia este semnată de Romulus Boicu, nominalizat pentru Cea mai bună scenografie, la Gala premiilor UNITER (cu spectacolul “Wolfgang” – Teatrul Tineretului, Piatra Neamț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*