#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa “Angajare de clovn”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul piesei "Angajare de clovn" de la Teatrul Jean Bart, Tulcea
Afișul piesei "Angajare de clovn" de la Teatrul Jean Bart, Tulcea

O piesă premiată de UNITER poate fi urmărită la Teatrul Jean Bart din Tulcea. la sfârșitul acestei săptămâni. Este vorba de spectacolul “Angajare de clovn” care are loc duminică, 18 noiembrie, de la ora 19.00

Tulcea NEWS te invită la teatru și oferă 3 invitații duble la acest spectacol.

Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 16 noiembrie.

“Angajare de clovn” este o piesă care poate fi urmărită la Teatrul “Jean Bart” pe data de 18 noiembrie. Regia este semnată de Aurel Palade, iar din distribuție fac parte Costel Zamfir, Nelu Serghei, Mihai Gălățan și Ionel Durbală.

În anul 1991, “Angajare de clovn” a primit premiul UNITER pentru cea mai bună piesă românească a anului anterior.

“Poate am scris o piesă care va rezista în istoria literaturii române, e ultima piesă pe care am scris-o în România, eram obosit, nu mai voiam să scriu nici teatru. Este o piesă realistă din punctul meu de vedere, sunt nişte oameni vii care se întâlnesc şi discută, iar faptul că după 20 de ani emoţionează, îmi dă speranţă că poate nu mi-am irosit viaţa în scris.”- a declarat autorul ei, Matei Vișniec.

“Regizorul Aurel Palade, un nume cunoscut tulcenilor încă din anul 2008, de când a montat pe scena TJB spectacolul ,,Steaua fără nume”, a absolvit Facultatea de Regie-Teatru din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, la clasa profesorului Alexa Visarion, un master în regia spectacolului contemporan, iar în prezent este doctorand în cadrul aceleiași instituții”, scria actorul Mihai Gălățan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*