#CONCURS Câștigă patru invitații duble la piesa de teatru “Căsătorie în trei” de la Casa de Cultură din Tulcea

Afișul spectacolului "Căsătorie în trei"

O comedie cu multe răsturnări de situație este programată la sfârșitul acestei săptămâni la Tulcea. Piesa de teatru “Căsătorie în trei” este programată pe data de 6 aprilie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Tulcea.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la această comedie. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 6 aprilie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la această piesă.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 4 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Căsătorie în trei? Iată un autor, Andreas Petrescu, care se ocupa de probleme contemporane! Strict contemporane… Iată o piesă românească, o comedie demnă de pana lui Feydeau, cu quiproquo-uri spumoase, care te fac întâi să râzi, apoi să meditezi.

Regia acestui spectacol este semnată de Florin Zamfirescu. Distribuție: Gabriel Fătu, Cosmin Vîjeu, Lucian Ghimişi, Călina Epuran, Raphaela Lei, Florin Zamfirescu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*