#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la spectacolul de stand-up comedy “Baby on board” cu Micutzu, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Micutzu ajunge cu cel mai nou show și la Tulcea. FOTO Headline Management

Un spectacol de stand-up comedy cu unul dintre cei mai apreciați artiști ai acestui gen poate fi urmărit la Tulcea la finalul acestei luni. Show-ul “Baby on board”  cu Micutzu este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20, la Teatrul Jean Bart.

Tulcea NEWS te invită la un spectacol de comedie și oferă cinci invitații duble pentru acest show.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 3 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Micutzu Cosmin Nedelcu prezintă noul turneu naţional de stand-up comedy – Baby on Board, alături de alți doi comedianți: Claudiu Popa și Bogdan Drăcea.

Micutzu este comediantul care de mai mult de un deceniu umple săli întregi de râsete şi bună dispoziție. În 2019, turneul lui naţional „Zâmbete şi Empatie” a avut un succes extraordinar în toată ţara, cu zeci de show-uri sold out în majoritatea locaţiilor. Turneul a culminat cu filmarea Specialului la Teatrul Luceafărul Iaşi. Anul 2020 îl aduce pe Micutzu, încă o dată, în lumina reflectoarelor cu un show de stand-up comedy complet nou – Baby on Board!

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*