#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la spectacolul de magie pentru copii Dilibum cu magicianul Augustin de la Casa de Cultură din Tulcea

Afișul spectacolului de magie de la Casa de Cultură din Tulcea

Spectacolul de magie pentru copii Dilibum cu magicianul Augustin va avea loc la mijlocul acestei săptămâni la Casa de Cultură din Tulcea. Showul este programat joi, 9 mai, de la ora 18.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 9 mai. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 8 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Magicianul Augustin este cunoscut pentru energia și umorul spontan cu care își prezintă magiile. Copiii sunt invitați la un spectacol interactiv cu multe momente fascinante în care vor putea face magie pe scenă alături MagicianulAugustin.
Spectacolul durează o oră și este ideal pentru familiile cu copii între 3 și 12 ani care doresc să petreacă timp de calitate împreună.

Toți copiii prezenți la acest spectacol vor primi cadou câte o baghetă magică pe care o pot folosi să facă mai multe scamatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*