#CONCURS Câștigă câte trei invitații duble pentru fiecare spectacol de la Teatrul “Jean Bart” Tulcea: “O soacră de poveste” și “Poche!”

Poche și "O soacra de poveste", pe scena teatrului Jean Bart din Tulcea
Poche și "O soacra de poveste", pe scena teatrului Jean Bart din Tulcea

Concurs dublu pentru săptămâna culturală tulceană. Tulcea NEWS pune la bătaie câte 3 invitații duble la cele două spectacole care au loc sâmbătă, 10 martie și duminică, 11 martie la Teatrul “Jean Bart”

Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 9 martie, după ora 20.00.

“O soacră de poveste” este spectacolul care se joacă sâmbătă, 10 martie la ora 18.00. Din distribuție fac parte nelu Serghei, Irina Naum, Gabriela Ciolacu, Iuliana Mlnic, Carmen Nicoară, Nicoleta Lungu, Cristi Naum, Mihai Gălățan și Costel Zamfir.

Scenografia este semnată de Daniel Iacoblev – Barău, costumele au fost create de Cristina Alina Costea, Coregrafia îi aparțile Oanei Pisaroglu, iar regia este semnată de Radu Niculescu.

Duminică, 11 martie de la ora 19.00, tulcenii se reîntâlnesc cu “Puricele” lui Georges Feydeau.

Din distribuția acestei piese fac parte: Ionuț-Paul ȘTEFAN, Irina NAUM, Oana-Lavinia PISAROGLU, Costel ZAMFIR, Cristi NAUM, Nelu SERGHEI,  Alecsandru DUNAEV, Emanuel CRISTOIU, Inga MARCU, Ana-Maria POP, Nicoleta LUNGU, Nicolas TEODORESCU, Ionel DURBALĂ și Mihai GĂLĂȚAN.

Direcția de scenă/scenorgrafia: Valentin POTRIVITU
Coregrafia: Oana-Lavinia PISAROGLU
Fotografie și editare: Cătălin BODEA
Artwork: Eugeniu BARĂU
Ilustrația muzicală: Nicu CARAIGNAT.

,,Puricele” sau ,,Puricele în ureche”, piesa de teatru scrisă de Georges Feydeau în 1907, s-a bucurat de-alungul timpului de o mare popularitate, la fel ca și celelalte creații dramatice ale autorului, devenind, la fel ca vinul bun, din ce în ce mai apreciată o dată cu trecerea anilor. De perioada Belle Epoque se leagă o mulțime de realizări artistice și culturale caracterizate printr-o forțare a granițelor manierismului academic și prin sădirea în conștiința publicului a ideilor de noutate, accesibilitate și libertate. De aceea și comedia ,,Poche!” abundă de situații comice iscate în jurul unor personaje al căror comportament se relevă ca imoral, lucru aproape nemaiîntâlnit în dramaturgia de până atunci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*