#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la show-ul de magie al entertainerului Vlad Grigorescu. Evenimentul are loc la Teatrul Jean Bart, Tulcea

Vlad Grigorescu vine la Tulcea
Vlad Grigorescu vine la Tulcea

“BeLIEve” este cel mai nou show al lui Vlad Grigorescu. L-ai văzut deja pe net și la TV și ai fost fascinat de numerele sale de magie și mentalism. Acum ai ocazia să-l vezi LIVE și să faci parte din spectacol lui care are loc la teatrul Jean Bart din Tulcea. Pe 10 noiembrie, de la ora 19.30, Vlad Grigorescu prezintă BELIEVE – un show interactiv plin de lucruri imposibile şi întorsături care te vor lăsa cu gura căscată. Un show original şi pe alocuri amuzant în care, ca de obicei, publicul devine parte din spectacol, de pe scaun sau chiar pe scenă.

Tulcea NEWS – partenerul media al acestui eveniment – pune la bătaie 4 invitații duble la show-ul BeLIEve.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la show-ul lui Vlad Grigorescu.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe 7 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in România.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*