CONCURS Câștigă 3 invitații duble la show-ul de Stand Up Comedy cu Dan Țuțu, la Teatru Jean Bart din Tulcea

Dan Țuțu. FOTO Facebook Dan Țuțu

Dan Țuțu ajunge în această lună, în Tulcea, cu un spectacol de stand up comedy. Show-ul este programat în data de 18 septembrie, de la ora 19.30, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Redacția TLnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “TLnews” – https://www.facebook.com/TLnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației TLnews – https://www.youtube.com/c/TLnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 8 septembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Dan Țuțu revine pe scenă cu un show la fel de imprevizibil precum…dragostea. Subiectul serii? Secretele unei relații de succes, căci cine ar fi mai potrivit pentru astfel de sfaturi decât el, omul cu trei căsnicii “reușite” care s-a bazat toată viața pe zicala “încercarea moarte n’are, vei afla dacă te doare”. Adaugă un strop de umor și ia-ți bilet la show!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*