#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Loserii de la seral” care rulează la Cityplex Tulcea

Afișul filmului "Loserii de la seral"
Afișul filmului "Loserii de la seral"

Cine nu apreciază o comedie bună? La Cityplex Tulcea, poți să vezi zilele acestea “Loserii de la Seral”, un film care te aduce înapoi în liceu. Doar că nimic nu mai e la fel.

Tulcea NEWS, în colaborare cu Coral Plaza Mall, pune la bătaie 3 invitații duble la cest film.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 4 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un polițist și jumătate și Think Like a Man, pentru o nouă comedie care va purta marca lor inconfundabilă – Loserii de la seral. Niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*