#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Green Book”, la Cityplex Tulcea

Secvență din filmul "Green Book"

Unul dintre cele mai așteptate filme a ajuns în cinematografe. “Green Book” a fost desemnat cel mai bun film din 2018 de către Academia Americană de Film, dar lista cu toate premiile și nominalizările este mult mai lungă. Cu siguranță, acesta este un film care nu trebuie ratat, fiind inspirat din fapte reale. “Green Book” (Prietenie pe viață) este programat la Cityplex Tulcea vineri, 7 martie, de la ora 18,  sâmbătă, 8 martie, de la ora 15.30, duminică, 9 martie, de la ora 17.45, miercuri, 13 martie, de la ora 20.15 și joi, 14 martie de la ora 18.

Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall au plăcerea să te invite la acest film de Oscar. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la această producție.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 8 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Green Book” spune povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.

Pianistul Don Shirley şi şoferul său, Tony “Lip” Vallelonga, au fost personalităţi publice, Tony Lip ajungând, după evenimentele din film, un actor destul de cunoscut la Hollywood (a debutat în Naşul, a apărut în Goodfellas şi în serialul The Sopranos).

“Green Book” a obținut recent trei premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, celelalte două distincții fiind acordate pentru scenariu original și pentru actor în rol secundar. De asemenea, producția a mai avut alte două nominalizări din partea Academiei Americane de Film. “Green Book” se laudă în total cu 53 de premii și 88 de nominalizări.

În rolurile principale: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini.

Regia: Peter Farrelly

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*