#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Cold Pursuit”, la Cityplex Tulcea

Secvență din filmul "Cold Pursuit"

Un film de acțiune, cu Liam Neeson în rolul principal poate fi urmărit de la sfârșitul acestei săptămâni pe marele ecrane. Filmul “Cold Pursuit” este programat la Cityplex Tulcea vineri, 22 februarie, de la ora 20.30,  sâmbătă, 23 februarie și duminică, 24 februarie, de la ora 19, miercuri, 27 februarie și joi, 28 februarie, de la ora 20.

Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall au plăcerea să te invite la acest thriller. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la această producție.

Tot ce ai de făcut este:
1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 22 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

Din distribuție fac parte: Liam Neeson, Laura Dern, William Forsythe, Emmy Rossum. Producția este bazată pe filmul norvegian “In Order of Disappearance” din 2014.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*